ALLE IT VRAGEN DIE JE MAAR HEBT…​

U kunt ons bereiken op:
(+31) 06 2973 8445​

WEBSITE EN HOSTING

01.

Het maken, aanpassen en onderhouden van je website. Daar kunnen wij zeker bij helpen! Niet alleen zorgen we voor een mooie (nieuwe) site. Ook zorgen we dat de site goed vindbaar is!

Door de website in onze eigen cloud hosten weet je altijd waar je data is en kun je er altijd aanspraak op maken. Wilt je zelf een privé cloud? Ook dat is één van de mogelijkheden. Op die manier heb je volledige controle over je eigen data!

website, web design, development-8305451.jpg

INTERNET EN NETWERK

02.

Vrijwel elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede internet verbinding en bijbehorend netwerk nodig. Hoe heb je bijvoorbeeld je internet backup geregeld? Met deze en andere vragen werken wij dagelijks en kunnen wij dus ook jou helpen.

Ook thuis wil je natuurlijk genieten van een snelle en stabiele verbinding. Wij adviseren (en installeren) veel particulieren over de beste oplossingen.

server, cloud, development-1235959.jpg

IMPLEMENTATIES

03.

Het implementeren van een IT systeem is een vak apart. Het gaat altijd over meer dan alleen IT en het treft vrijwel altijd uw hele organisatie.

Wij hebben geruime ervaring met het implementeren van software & hardware implementaties. Wij kunnen je helpen en ondersteunen bij de implementatie of de volledige implementatie voor je uitvoeren.

startup, business, people-849804.jpg

CAMERA BEVEILIGING

04.

Zowel zakelijk als particulier wil je natuurlijk er graag voor zorgen dat je eigendommen veilig blijven. Een camerasysteem kan hier de uitkomst bieden.

Wij kunnen je helpen met advies en de installatie van een camera systeem dat volledig bij jouw wensen aansluit. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor maximale veiligheid en gemoedsrust.

cctv, camera, security-2846083.jpg

THUIS AUTOMATISERING

05.

Het automatiseren van je huis kan enorm leuk, makkelijk en leerzaam zijn. Daar bovenop kunt je geld verdienen door zaken slim te automatiseren.

U kunt dit in principe allemaal zelf doen. Zelf uitzoeken, zelf installeren en ook zelf automatiseren. Zoals met elk begin kost het wel wat tijd en moeite om de beste keuze te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij advies geven (waarna je zelf aan de slag gaat) of de volledige automatisering van je overnemen.

apartment, window, glass wall-185779.jpg

BEHEER EN CONSULTANCY

06.

Het beheer van je IT of dat nou een website is of een volledig netwerk. Wij kunnen u helpen met het beheer of het beheer volledig van je overnemen. Dat scheelt een boel zorgen en je bent er zeker van dat het door professionals onderhouden wordt.

Heb je een andere IT vraag of gaat het om een ander traject. Ook daarin kunnen wij door middel van onze consultancy dienst ondersteuning bieden.

work, communication, business-8049516.jpg

HEEFT U EEN VRAAG? BELLEN KAN ALTIJD!

Via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer zijn wij te bereiken.

+(31) 06 2973 8445